Feluri principale

#carne #porc #ceapa #stridii

Porc copt dupa metoda chinezeasca

Porcul copt dupa metoda chinezeasca este un preparat savuros. Combinati de sosuri si ingrediente este inedita si ii ofera un gust deosebit. Se serveste cu diverse garnituri .
 

Ingrediente pentru porcul chinezesc
 

  • 1 ceapa mica
  • 6 catei de usturoi
  • 40 grame ghimbir
  • 100 ml sos de stridii
  • 50 ml sos hoisin
  • 20 grame pasta de tomate
  • 500 grame carne de porc
  • 10 ml ulei de masline.

 

Cum se prepara porcul copt dupa metoda chinezeasca
 

Cu ajutorul unui blender amesteca ceapa cu usturoiul si ghimbirul. Amesteca pana obtii o pasta omogena. Transfera compozitia intr-un bol si adauga sosul de stridii, sosul hoisin si pasta de tomate. Amesteca totul bine.

Aseaza carnea de porc intr-o tava din ceramica pentru cuptor. Adauga jumatate din sos. Da tava cu carne la frigider si lasa la marinat pe durata noptii.

Intr-o tigaie mare incinge uleiul. Adauga carnea de porc si prajeste-o bine pe toate partile. Adauga apoi si restul de sos. Transfera totul intr-o tava de cuptor. Da carnea la cuptor pentru 30 de minute.
 

Cum se serveste porcul copt dupa metoda chinezeasca
 

Porcul copt dupa metoda chinezeasca se serveste cald, cu diverse garnituri.

  •   2010-12-01
  •  
  •   comentarii

Articol scris de

Mihaela Rotaru

Vezi toate articolele

Articole din mancare

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii