Feluri principale

#porumb la gratar #porumb fript # porumb copt #porumb #retete porumb copt #retete porumb

Porumb la gratar: trei toppinguri perfecte pentru un gust deosebit

Adori porumbul la gratar? De ce nu incerci sa-l faci mai gustos si mai apetisant? Asezoneaza porumbulcopt cu trei toppinguri savuroase pentru a-ti rasfata papilele gustative. Serveste-ti prietenii sau invitatii la masa si cu siguranta ii vei impresiona.

Topping mexican

Sursa foto: heb.com

Ingrediente:

  • 6 stiuleti de porumb
  • 6 linguri de unt, nesarat
  • 2 lingurite boia de ardei iute
  • 1/4 cana parmezan
  • 1/4 cana frunze de coriandru
  • sucul proaspat stors de la doua lime

Cum se prepara:

Frige porumbul pe gratar sau direct pe jar, dupa preferinte. Cand este gata, unge fiecare porumb cu o lingura de unt, adauga-i pe un platou si lasa-i sa se racoreasca putin. Cand nu mai sunt fierbinti presara peste acestia boiaua, branza si coriandrul apoi adauga suc de lim dupa gust. Serveste imediat!

 

 

Sursa foto principala: delish.com

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din mancare

Expertul Acasa.ro, Chef Matthew Ehsanmehr

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului