Feluri principale

#porumb la gratar #porumb fript # porumb copt #porumb #retete porumb copt #retete porumb

Porumb la gratar: trei toppinguri perfecte pentru un gust deosebit

Adori porumbul la gratar? De ce nu incerci sa-l faci mai gustos si mai apetisant? Asezoneaza porumbulcopt cu trei toppinguri savuroase pentru a-ti rasfata papilele gustative. Serveste-ti prietenii sau invitatii la masa si cu siguranta ii vei impresiona.

Topping mexican

Sursa foto: heb.com

Ingrediente:

  • 6 stiuleti de porumb
  • 6 linguri de unt, nesarat
  • 2 lingurite boia de ardei iute
  • 1/4 cana parmezan
  • 1/4 cana frunze de coriandru
  • sucul proaspat stors de la doua lime

Cum se prepara:

Frige porumbul pe gratar sau direct pe jar, dupa preferinte. Cand este gata, unge fiecare porumb cu o lingura de unt, adauga-i pe un platou si lasa-i sa se racoreasca putin. Cand nu mai sunt fierbinti presara peste acestia boiaua, branza si coriandrul apoi adauga suc de lim dupa gust. Serveste imediat!

 

 

Sursa foto principala: delish.com

 

  •   2017-08-10
  •  
  •   comentarii

Articol scris de

Andreea Grecu

Vezi toate articolele

Articole din mancare

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu:  Trucuri pentru un orez delicios

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Gateste cu Oana: Inghetata raw cu 3 ingrediente

Expertul Acasa.ro, Oana Grecea: Chef in bucataria de acasa

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii