Feluri principale

#porumb la gratar #porumb fript # porumb copt #porumb #retete porumb copt #retete porumb

Porumb la gratar: trei toppinguri perfecte pentru un gust deosebit

Topping cu lime si unt

Sursa foto: pinterest.com

Ingrediente:

  • 4 stiuleti de porumb
  • 100 g unt
  • sare
  • piper
  • paprika afumata
  • sucul de la 1 lime
  • coaja rasa de la 1 lime
  • 2 linguri coriandru sau patrunjel ras

Cum se prepara:

Frige prumbul dupa preferinte. Unge-l bine cu unt pe toate partile imediat ce l-ai luat de pe foc. Asaza-l pe un platou si presara-l cu sare, piper si paprika, dupa gust. Adauga apoi putina zeama de lime si coaja rasa, iar la urma verdeata tocata. Serveste-l imediat, sau lasa-l sa se racoreasca daca nu iti place fierbinte.

Articole din mancare

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Pelmeni cu vita

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Negresa cu bezea

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii