Prazul cremos gratinat este usor de preparat si foarte gustos. Combinatia de praz, smantana si parmezan este delicioasa si te va face sa mai vrei inca o portie. Este un preparat ideal pentru zilele racoroase de toamna.

Ingrediente pentru prazul cremos gratinat


3 bucati de praz
100 ml supa de pui
20 grame smantana
100 grame crutoane
50 grame parmezan ras
sare
piper.

Cum se prepara prazul cremos gratinat

Incinge cuptorul la 190 de grade Taie prazul in bucati si aranjeaza-i intr-o tava. Toarna peste ei supa si apoi smantana. Aezoneaza cu sare si piper.

Intr-un bol amesteca crutoanele cu parmezanul ras. Presara apoi peste praz. Da tava la cuptor penru 30 - 40 de minute.

Inainte de a servi lasa sa se raceasca timp de 10 minute.

Cum se serveste prazul cremos gratinat

Prazul cremos gratinat se serveste ca atare. Se mai poate servi si alaturi de friptura sau sunca pui.
 

  •   2012-10-04
  •  

Articol scris de

Mihaela Rotaru

Vezi toate articolele

Articole din mancare

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Tort Trio Chocolate

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.