Feluri principale

#paste rapide #retete paste #paste #retete rapide

Prepara in doar 10 minute paste ca la restaurant

Esti in momentul in care vei lua din nou cina sau pranzul pe graba, pentru esti constrans de timp? In acelasi timp iti doresti sa mananci ceva sanatos pentru ca tii la sanatatea organismului tau?

 

Nu trebuie sa fii expert in bucatarie pentru a prepara rapid niste paste extrem de gustoase, sanatoase si hranitoare. Am pregatit pentru tine cea mai rapida reteta de paste careia trebuie sa ii acorzi doar zece minute din timpul tau pentru preparare.

Daca nu le regasesti deja printre ingredientele din bucataria ta, bifeaza pe lista de cumparaturi sortimentul tau de paste preferat, alaturi de doua sau trei sosuri pentru paste si pentru un plus de gust, parmezan.

Pentru ca preparatul sa fie perfect, noi am recomanda sa alegi pentru aceata reteta: paste integrale din grau dur, preferabil penne, iar in ceea de priveste partea de sosuri pentru paste, iti recomandam sa mergi pe cele pe baza de rosii, pe care noi le consideram a fi mai sanatoase.

Ingrediente:

Odata ce ai ingredientele pregatite, ai nevoie de doar zece minute pentru a finaliza un preparat ce iti va bucura papilele gustative!

Primul pas este de a pune pastele la fiert alaturi de un praf de sare. Vrem ca pastele sa fie al dente, asadar nu au nevoie de un timp de fierbere prea mare. Intre timp putem pune la incalzit sosul pentru paste bolognese deja preparat si mai putem adauga dupa preferinte sare sau piper. Cand au fiert indeajuns de mult, rastoarna pastele intr-o farfurie si pune peste acestea sosul incalzit alaturi de parmezanul care ii va intensifica si mai mult aroma.

Voila! Au trecut cele zece minute si ai in fata un preparat absolut delicios, satios si extrem de usor de realizat. Pastele cu sos sunt mereu raspunsul ideal pentru o masa hranitoare si nu trebuie sa fii expert pentru a-ti pregati propriile retete rapide.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din mancare

Expertul Acasa.ro, Chef Matthew Ehsanmehr

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Tort Trio Chocolate

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Gateste cu Oana: Cheescake in stil american

Expertul Acasa.ro, Oana Grecea: Chef in bucataria de acasa

Pune o intrebare