Ingrediente:
- doua bucati piept de pui, dezosata si depielitate, taiate in jumatati
- 230 de grame de ciuperci, taiate jumatati
- sare
- piper
- o lingura ulei de masline
- o lamaie
- broccoli proaspat
- 280g sos pentru paste Alfredo
Cum se prepara
Asezoneaza puiul cu sare si piper.
Intr-o tigaie nonaderenta adauga uleiul, puiul si ciupercile si lasa-le sa se gateasca timp de patru minute la foc mare, sau pana cand puiul devine auriu.
Intre timp rade coaja de lamaie si taie lamaia felii. Taie si buchetelel de broccoli in felii nu prea subtiri. Adauga feliile de lamaie si de broccoli peste puiul din tigaie. Acopera tigaia si lasa totul sa se gateasca timp de 8 minute, sau pana cand puiul este bine patruns.
Scoate puiul si legumele pe un platou. Adauga in tigaie, peste sosul ramas de la legume, sosul Alfredo. Lasa-l sa se incalzeasca pana incepe sa dea in clocot amestecand foarte bine in tot acest timp. Stinge focul, adauga coaja rasa de lamaie si condimenteaza dupa gust cu sare si piper.
Adauga sosul peste pui si legume si serveste-l imediat. Merge de minune alaturi de un vin alb si o paste fainoase.
Sursa foto: bhg.com