Puiul cacciatore este un preparat italienesc aromat si gustos, pe care il poti face intr-un sfert de ora.

Ingrediente pentru pui cacciatore cu paste

  • 350 gr paste
  • 1 lingura ulei de masline
  • 650 gr file de pui, bucati
  • 1 tulpina de telina, feliata
  • 1 morcov decojit, maruntit
  • 125 gr ardei copt
  • 2 crengute rozmarin proaspat
  • 80 ml vin alb
  • 400 gr sos pentru paste cu masline
  • 125 ml apa
  • 1/4 cana patrunjel proaspat, tocat
  • 50 gr parmezan ras
  • 20 gr unt.

Cum se prepara puiul cacciatore cu paste

Fierbe pastele, scurge-le si pune-le in tigaie.

Incinge niste ulei, da puiul cu putina sare si prajeste-l 2 minute pe fiecare parte, apoi scoate-l pe o farfurie. Pune in tigaie telina, morcovul si caleste-le, amestecand 1 minut. Adauga ardeiul copt, rozmarinul, vinul si lasa pe fc 1 minut. Adauga puiul, sosul de paste si apa, apoi lasa 5 minute pana cand puiul s-a patruns. Adauga 3 sferturi din patrunjel.

Adauga parmezanul si untul peste paste si amesteca.
 

Cum se serveste puiul cacciatore cu paste
 

Se pun pastele cu sos, apoi puiul. Se adauga restul de patrunjel peste pui.


Sursa foto : skinnytaste.com
 

  •   2011-10-05
  •  

Articol scris de

Andra Rotaru

Vezi toate articolele

Articole din mancare

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Negresa cu bezea

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Gateste cu Oana: Cheescake in stil american

Expertul Acasa.ro, Oana Grecea: Chef in bucataria de acasa

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.