Puiul cremos cu cartofi este aromat, satios si foarte gustos. Se prepara usor, insa pentru un gust bun este indicat sa il lasi la cuptor mai multe ore. Se serveste ca atare, cu patrunjel.

Ingrediente pentru puiul cremos cu cartofi


5 morcovi feliati
450 grame cartofi rosii taiati in sferturi
1 ceapa tocata
1 catel de usturoi
450 grame piept de pui
200 ml supa de pui
30 grame amidon
300 grame mazare congelata
100 grame smantana
cimbru uscat
sare
piper.

Cum se prepara puiul cremos cu cartofi

Intr-o cratita combina morcovii, cartofii, ceapa si usturoiul. Peste legume adauga carnea de pui. Intr-un bol amesteca supa de pui, amidonul, cimbrul si asezoneaza cu sare si piper.

Toarna lichidul peste legume si carne. Acopera cratita cu un capaci si da la cuptor, la foc mic, pentru 6 ore.

Dupa 6 ore, adauga mazarea si smantana si mai da la cuptor pentru 20 de minute.

Cum se serveste puiul cremos cu cartofi

Puiul cremos cu cartofi se serveste ca atare, cu patrunjel tocat pe deasupra.
 

  •   2012-10-02
  •  
  •   comentarii

Articol scris de

Mihaela Rotaru

Vezi toate articolele

Articole din mancare

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Gateste cu Oana: Inghetata raw cu 3 ingrediente

Expertul Acasa.ro, Oana Grecea: Chef in bucataria de acasa

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii