Puiul cu cartofi noi si sparanghel este un preparat satios si foarte sanatos. Se prepara rapid si este ideal pentru cinele in familie.

Ingrediente pentru puiul cu cartofi noi si sparanghel


10 ml ulei de masline
4 felii de bacon
4 bucati de piept de pui
500 grame cartofi noi feliati
250 grame sparanghel
5 grame amidon amestecat cu putina apa
250 ml lapte de soia
patrunjel tocat.

Cum se prepara puiul cu cartofi noi si sparanghel

Incinge uleiul intr-o tigaie si prajeste baconul timp de 5 minute. Scoate din tigaie si lasa deoparte. Adauga pieptul de pui in tigaie si lasa pe foc timp de 5 minute pe fiecare parte.

Fierbe cartofii in apa clocotita cu sare timp de 20 de minute. Adauga si sparanghelul si lasa-l la fiert 10 minute.

Adauga baconul peste pui si lasa pe foc timp de 15 minute. Adauga amidonul si laptele de soia. Asezoneaza cu sare si piper.

Adauga apoi si cartofii noi si sparanghelul si amesteca usor. Mai lasa pe foc cateva minute.

Cum se serveste puiul cu cartofi noi si sparanghel

Puiul cu cartofi noi si sparanghel se serveste cu patrunjel tocat.
 

  •   2012-06-12
  •  

Articol scris de

Mihaela Rotaru

Vezi toate articolele

Articole din mancare

Sfatul expertului

Gateste cu Oana: Inghetata raw cu 3 ingrediente

Expertul Acasa.ro, Oana Grecea: Chef in bucataria de acasa

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.