Puiul cu ciuperci, tarhon si sos de mustar este un preparat usor, cremos si foarte gustos. Se prepara rapid si se serveste cu legume fierte. Il poti servi si cu un pahar de vin alb sec.
Ingrediente pentru puiul cu ciuperci, tarhon si sos de mustar
- 20 ml ulei de masline
- 4 piepti de pui feliati
- 250 grame ciuperci
- 1 ceapa tocata
- 100 ml vin alb
- 200 ml supa de pui
- 20 grame mustar
- 20 grame tarhon tocat
- sare
- piper
Cum se prepara puiul cu ciuperci, tarhon si sos de mustar
Incinge putin ulei de masline si adauga puiul. Lasa pe foc timp de 5 minute, pana devine auriu pe ambele parti. Adauga restul de ulei si ciupercile si caleste timp de 10 minute. Adauga apoi ceapa si usturoiul si mai lasa pe foc cateva minute.
Incorporeaza vinul, supa de pui si smantana si lasa la fiert timp de 10 minute. Amesteca mustarul si tarhonul si asezoneaza cu sare si piper.
Mai lasa pe foc timp de 5 minute.
Cum se serveste puiul cu ciuperci, tarhon si sos de mustar
Puiul cu ciuperci, tarhon si sos de mustar se serveste cald, cu legume fierte si vin alb.