Puiul cu fasole rosie si cartofi dulci este un preparat savuros, cald si aromat, ideal pentru zilele racoroase de toamna. Se serveste cu patrunjel tocat si felii de lamaie.

Ingrediente pentru puiul cu fasole rosie si cartofi dulci


1 kg pulpe de pui
200 ml supa de pui
100 grame rosii tocate
3 catei de usturoi
600 grame fasole rosie de la conserva
1 kg cartofi dulci taiati in cubulete
200 grame ardei copti
1 legatura de patrunjel tocat
5 grame paprica
10 grame chimion macinat
sare
pipe
felii de lamaie.

Cum se prepara puiul cu fasole rosie si cartofi dulci

Intr-un bol amesteca pulpele de pui cu chimion, sare si piper. Incinge o tigaie si adauga pulpele. Lasa-le pe foc pana devin aurii. Trasfera apoi pe un platou si ia tigaia de pe foc.

In aceeasi tigaie amesteca paprixa cu supa de pui, rosiile, usturoiul si chimionul. Intr-o oala amesteca fasolea cu cartofi dulci. Adauga pulpele de pui. Deasupra toarna amestecul cu supa de pui. Acopera oala cu un capac, pune la foc mediu si lasa timp de patru ore.

Cum se serveste puiul cu fasole rosie si cartofi dulci

Puiul cu fasole rosie si cartofi dulci se serveste cu ardei copt, patrunjel tocat si felii de lamaie.
 

  •   2012-10-02
  •  

Articol scris de

Mihaela Rotaru

Vezi toate articolele

Articole din mancare

Sfatul expertului

Gateste cu Oana: Cheescake in stil american

Expertul Acasa.ro, Oana Grecea: Chef in bucataria de acasa

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.