Prepara pentru cina o reteta delicioasa de pui cu fasole verde si pasta de curry rosu. Se pregateste foarte usor, iar aroma este incantatoare si deosebita.
Ingrediente pentru puiul cu fasole verde si pasta de curry rosu:
- 1 lingura si jumatate de pasta de curry rosu
- 600 g carne de pui
- 1 lingura si jumatate de ulei vegetal
- 400 ml de lapte de cocos
- 2 linguri de sos de peste
- 3 lingurite de zahar brun
- 2 ardei iuti uscati
- 250 g fasole verde
- cateva frunze proaspete de busuioc
Cum se prepara puiul cu fasole verde si pasta de curry rosu:
Pune pasta de curry rosu si carnea de pui taiata bucatele intr-un vas de ceramica, amesteca-le bine si pune-le la rece pentru o ora.
Incinge uleiul intr-un wok la foc mediu si prajeste puiul aproximativ 2-3 minute, pana cand se rumeneste usor. Adauga laptele de cocos si mai lasa carnea pe foc aproximativ 5-6 minute, amestecand ocazional.
Combina sosul de peste cu zaharul, adauga si acest amestec peste pui impreuna cu ardeiul iute si fasolea verde fiarta in prealabil.
Cum se serveste puiul cu fasole verde si pasta de curry rosu:
Puiul cu fasole verde si pasta de curry rosu se serveste cald, presarat cu frunze de busuioc.
Sursa foto: taste.com.au