Puiul cu focaccia si rucola este un preparat sanatos, potrivit pentru o cina usoara si savuroasa. Acest preparat este potrivit si pentru pachetelul de la serviciu, cu carne rece.
 

Ingrediente pentru pui cu focaccia si rucola
 

 

Cum se prepara puiul cu focaccia si rucola
 

Aseaza puiul pe o tava. Unge puiul cu cimbru , suc de lamaie si usturoi. Acopera cu o folie de plastic si da puiul la rece pentru o ora.

Incinge uleiul de masline si adauga puiul. Lasa puiul pe foc 5 - 10 minute, pana devine auriu pe toate partile. Ia puiul de pe foc.

Adauga in tigaie ceapa si focaccia si caleste cateva minute. Rastoarna apoi compozitia intr-o tava. Deasupra aseaza puiul

Peste pui adauga rosiile. Da la cuptor pentru 30 de minute.

Intr-un bol amesteca rucola cu putin ulei de masline si suc de lamaie.
 

Cum se serveste puiul cu focaccia si rucola
 

Pe un platou aseaza catva felii de focaccia peste care presari bucati de pui, rosiile cherry si ceapa din tava. Stropeste si cu putin ulei din tava. Serveste cu salata de rucola.

  •   2011-05-12
  •  

Articol scris de

Mihaela Rotaru

Vezi toate articolele

Articole din mancare

Sfatul expertului

Gateste cu Oana: Cheescake in stil american

Expertul Acasa.ro, Oana Grecea: Chef in bucataria de acasa

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu:  Trucuri pentru un orez delicios

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.