Impresioneaza-ti musafirii de sarbatori cu ajutorul acestei retete neobisnuite. Puiul cu nuca de cocos si ananas se face usor si se serveste cald!
Ingrediente pui cu nuca de cocos si ananas
- 600 g de pui dezosat;
- 2 lingurite de sare;
- 2 lingurite de zahar;
- fulgi de nuca de cocos;
- 60 g de faina;
- 140 g de amidon de porumb;
- 2 oua mari;
- 40 ml de apa;
- 30 ml de ulei;
- felii de ananas;
- mustar;
- 300 g de maioneza;
- 150 g de miere.
Cum se prepara puiul cu nuca de cocos si ananas
Presara zahar si sare pe carnea de pui si lasa-l la marinat cateva ore in frigider. Dupa ce a stat intr-un bait la alegerea ta, scoate carnea si las-o sa se usuce la temperatura camerei timp de 20 de minute.
Preincalzeste cuptorul la 180 de grade. Da carnea prin cele doua oua si putina apa si apoi ruleaz-o bine prin fulgii de nuca de cocos, faina si amidon de porumb. Prajeste intr-un tuci sau o tigaie lata timp de 10 minute. Feliile de ananas prajeste-le separat in putin ulei, pana ce devin usor aurii. Amesteca maioneza, mierea si mustarul si realizeaza un sos dulce.
Cum se serveste puiul cu nuca de cocos si ananas
Serveste puiul cu nuca de cocos si ananas alaturi de o garnitura de pilaf de legume sau salata.
Sursa foto: grouprecipes.com