Puiul cu otet balsamic si este un preparat usor si gustos, ideal pentru cinele in doi. Se prepara foarte repede si este foarte aromat. Se serveste cu garnitura de .

pentru pui cu otet balsamic si aromatice

 

  • 750 grame piept de pui;
  • 20 grame faina;
  • 10 ml ulei de masline;
  • 1 ceapa;
  • 2 catei de usturoi;
  • 200 ml supa de pui;
  • 20 ml otet balsamic;
  • cimbru uscat;
  • 400 grame orez fiert .


Cum se prepara puiul cu otet balsamic si ierburi aromatice
 

Intr-un bol amesteca puiul cu faina. Incinge uleiul intr-o tigaie si prajeste puiul pe ambele parti. Scoate puiul din tigaie.

Adauga apoi ceapa si usturoiul si caleste cateva . Adauga supa de pui, otetul balsamic si cimbrul si lasa pe foc pana da in clocot.

Adauga din nou puiul in tigaie si da focul mai mic. Acopera si lasa pe foc timp de 5 minute .
 

Cum se serveste puiul cu otet balsamic si ierburi aromatice


Puiul cu otet balsamic si ierburi aromatice se serveste cu orez fiert.
 

  •   2012-02-21
  •  

Articol scris de

Mihaela Rotaru

Vezi toate articolele

Articole din mancare

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.