Puiul cu paprika afumata este un preparat simplu, care nu necesita mult timp de gatire. Este ideal pentru momentele in care ai invitati neasteptati. Il poti servi cu piure de cartofi si patrunjel.
 

Ingrediente pentru pui cu paprika afumata
 

  • 1 kg pulpe de pui dezosate
  • sare
  • usturoi
  • patrunjel uscat
  • 30 grame paprika afumata.
     

Cum se prepara puiul cu paprika afumata
 

Aseaza pulpele de pui intr-o tava tapetata cu hartie de copt . Presara peste pulpe toate condimentele. Amesteca apoi bine pulpele, astfel incat sa fie unse pe toate partile cu paprika si celelalte condimente.

Da tava la cuptorul incins pentru 20 - 30 de minute. Este indicat ca la jumatatea timpului sa intorci pulpele.
 

Cum se serveste puiul cu paprika afumata
 

Puiul cu paprika afumata se serveste cu piure de cartofi si patrunjel.
 

  •   2011-10-13
  •  
  •   comentarii

Articol scris de

Mihaela Rotaru

Vezi toate articolele

Articole din mancare

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii