Puiul cu prosciutto este ideal pentru mesele in familie. Este un un preparat gustos, cald si aromat. Se serveste simplu sau cu diverse garnituri de legume si orez.

Ingrediente pentru puiul cu prosciutto


2 piepti de pui taiati pe jumatate
100 grame unt
8 frunze de salvie
200 grame prosciutto feliat
2 oua batute
8 felii de cascaval
sare
piper.

Cum se prepara puiul cu prosciutto

Taie fiecare piept pe jumatate, astfel incat sa obtii 8 bucati. Bate apoi cu un ciocand de bucatarie si asezoneaza cu sare si piper.

Incinge untul intr-o tigaie si adauga frunzele de salvie si lasa-le pe foc timp de un minut. Inveleste apoi fiecare bucata de piept de pui in frunza de salvie si apoi o felie de prosciutto.

Inmoaie apoi pieptul de pui in ouale batute si prajeste in untul in care ai calit salvia. Lasa pe foc timp de 2 - 3 minute pe fiecare parte.

Scoate pieptul de pui si pe deasupra adauga cate o felie de cascaval.

Cum se serveste puiul cu prosciutto

Puiul cu prosciutto se serveste ca atare.
 

  •   2012-05-31
  •  

Articol scris de

Mihaela Rotaru

Vezi toate articolele

Articole din mancare

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Pelmeni cu vita

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu:  Trucuri pentru un orez delicios

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.