Daca iti plac preparatele cu pui, fa un pui copt cu usturoi si parmezan . Este un preparat usor de realizat, care nu-ti ia mult timp. Gustos si aromat, puiul copt cu usturoi si parmezan va fi in mod sigur pe placul tuturor.
 

Ingrediente pentru peste cu usturoi si parmezan
 

  • 2 lingurite usturoi tocat
  • ¼ cana ulei de masline
  • ¼ cana pesmet uscat
  • ¼ cana parmezan ras
  • 2 jumatati piept de pui dezosat.

Cum se prepara puiul copt cu usturoi si parmezan
 

Incalzeste cuptorul la 230 grade Celsius.

Pune intr-o tigaie uleiul de masline si usturoiul si amesteca astfel incat condimentul sa-si elibereze aromele. Intr-un castron, amesteca parmezanul cu pesmetul.

Spala foarte bine carnea, apoi da-o intai prin amestecul de usturoi si ulei, apoi prin compozitia cu pesmet.

Pune apoi carnea intr-o tava, pe hartie de copt si las-o sa se faca in jur de jumatate de ceas .
 

Cum se serveste puiul copt cu usturoi si parmezan
 

Se serveste impreuna cu o garnitura de cartofi, salata, legume etc. dupa preferinta.

  •   2011-06-22
  •  
  •   comentarii

Articol scris de

Andra Rotaru

Vezi toate articolele

Articole din mancare

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Gateste cu Oana: Inghetata raw cu 3 ingrediente

Expertul Acasa.ro, Oana Grecea: Chef in bucataria de acasa

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii