Daca iti plac preparatele cu pui, fa un pui copt cu usturoi si parmezan . Este un preparat usor de realizat, care nu-ti ia mult timp. Gustos si aromat, puiul copt cu usturoi si parmezan va fi in mod sigur pe placul tuturor.
Ingrediente pentru peste cu usturoi si parmezan
- 2 lingurite usturoi tocat
- ¼ cana ulei de masline
- ¼ cana pesmet uscat
- ¼ cana parmezan ras
- 2 jumatati piept de pui dezosat.
Cum se prepara puiul copt cu usturoi si parmezan
Incalzeste cuptorul la 230 grade Celsius.
Pune intr-o tigaie uleiul de masline si usturoiul si amesteca astfel incat condimentul sa-si elibereze aromele. Intr-un castron, amesteca parmezanul cu pesmetul.
Spala foarte bine carnea, apoi da-o intai prin amestecul de usturoi si ulei, apoi prin compozitia cu pesmet.
Pune apoi carnea intr-o tava, pe hartie de copt si las-o sa se faca in jur de jumatate de ceas .
Cum se serveste puiul copt cu usturoi si parmezan
Se serveste impreuna cu o garnitura de cartofi, salata, legume etc. dupa preferinta.