Puiul cu vin si legume poate fi un preparat picant, facut cu ardei iute . Foloseste si legume de sezon, precum ceapa verde. Pentru sos, ai nevoie de un vin alb, sec.

Ingrediente pentru puiul cu vin si legume
 

  • 1 piept de pui
  • ½ ardei iute rosu
  • ½ ardei iute verde
  • 4 cepe verzi, taiate
  • 4 morcovi taiati
  • 4 linguri vin alb
     

Cum se prepara puiul cu vin si legume
 

Pune pieptul de pui intr-o tava, in folie de aluminiu . Adauga pe langa el legumele, apoi toarna vinul si inchide pachetul. Da mancarea la cuptor pentru 30 de minute .
 

Cum se serveste puiul cu vin si legume
 

Se serveste cu o garnitura de cartofi sau orez.

  •   2011-05-09
  •  
  •   comentarii

Articol scris de

Andra Rotaru

Vezi toate articolele

Articole din mancare

Sfatul expertului

Gateste cu Oana: Inghetata raw cu 3 ingrediente

Expertul Acasa.ro, Oana Grecea: Chef in bucataria de acasa

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii