Feluri principale

#retete #mustar #pui #nuca #sos mustar #pui in crusta de nuca

Pui in crusta de nuca cu sos de mustar

Puiul in crusta de nuca cu sos de mustar este usor de preparat, satios si gustos. Este potrivit pentru mesele in familie. Se serveste ca atare sau cu diverse legume fierte.

Ingrediente pentru puiul in crusta de nuca cu sos de mustar


200 grame nuci
20 grame adidon
10 grame cimbru uscat
5 grame paprica
1 ou
20 ml apa
4 piepti de pui fara os
30 ml ulei
200 grame maioneza
20 grame mustar
5 ml otet
5 grame zahar
20 grame patrunjel tocat
sare
piper.

Cum se prepara puiul in crusta de nuca cu sos de mustar

Intr-un blender amesteca nucile cu amidonu, cimbrul, paprica, sare si piper pana obtii o pasta fina. transfera intr-un bol. Intr-un bol amesteca ouale cu apa. Inmoaie pieptii de pui in aceasta compozitie apoi tavaleste prin amestecul cu nuca.

Intr-o tigaie incinge uleiul. Adauga pipetul de pui si lasa pe foc timp de 10 minute pe fiecare parte.

Intre timp, intr-un bol amesteca maioneza, mustarul, otetul, zaharul, patrunjelul, sarea si piperul. Cand puiul este gata, transfera pe farfurii si garniseste cu sos de mustar.

Cun se serveste puiul in crusta de nuca cu sos de mustar

Puiul in crusta de nuca cu sos de mustar se serveste ca atare. Il mai poti servi si cu cartofi la cuptor sau fasole verde.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din mancare

Expertul Acasa.ro, Chef Matthew Ehsanmehr

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Gateste cu Oana: Cheescake in stil american

Expertul Acasa.ro, Oana Grecea: Chef in bucataria de acasa

Pune o intrebare