Puiul la cuptor cu branza si cartofi noi este o mancare savuroasa, aromata si satioasa. Este ideala pentru cinele in familie.

Ingrediente pentru puiul la cuptor cu branza si cartofi noi


8 pulpe de pui
85 grame crema de branza cu usturoi si ierburi
500 grame cartofi noi taiati pe jumatate
4 rosii taiate pe jumatate
1 catel de usturoi
cimbru
ulei de masline
sare
piper
zahar.

Cum se prepara puiul la cuptor cu branza si cartofi noi

Incinge cuptorul la 200 de grade. Ridica cu grija pielea de pe pulpele de pui si unge cu crema de branza intre piele si carne.

Aseaza apoi pulpele intr-o tava si adauga cartofii si rosiile. Presara pe deasupra usturoiul tocat si putin zahar. Zaharul va evidentia aromele dulci ale rosiilor.

Adauga si ramurelele de cimbru, asezoneaza cu sare si piper si stropeste cu putin ulei de masline. Da tava la cuptor pentru 45 de minute.

Cum se serveste puiul la cuptor cu branza si cartofi noi

Cartofii la cuptor cu branza si cartofi noi se servesc ca atare. Acest preparat poate fi servit si cu o salata de legume cu ulei de masline, suc de lamaie si parmezan.
 

  •   2012-06-13
  •  
  •   comentarii

Articol scris de

Mihaela Rotaru

Vezi toate articolele

Articole din mancare

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Negresa cu bezea

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Negresa cu bezea

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii