Puiul la gratar cu mozzarella si pesto este un preparat savuros, foarte gustos si aromat.

Ingrediente pentru puiul la gratar cu mozzarella si pesto

4 piepti de pui

400 ml otet balsamic

200 grame mozzarella

100 grame pesto

Cum se prepara puiul la gratar cu mozzarella si pesto

Intr-un bol amesteca puiul cu 200 ml otet balsamic si lasa la marinat timp de o ora.

Intr-o cratita adauga restul de otet si lasa pe foc pana fierbe. Lasa 15 minute, pana cand otetul se reduce si devine ca un sirop. Lasa apoi sa se raceasca.

Incinge gratarul si pune carnea de pui pe gratar. Lasa pe gratar timp de 8 - 10 minute pe fiecare parte. Aseaza apoi carnea pe un platou.

Pe fiecare piept de pui aseaza cate o felie de mozzarella. Acopera in folie de aluminiu si da la cuptor pentru 5 minute.

Cum se serveste puiul la gratar cu mozzarella si pesto

Puiul la gratar cu mozzarella se serveste cu pesto si siropul de otet.

Foto: panlasangpinoy.com
 

  •   2012-03-19
  •  

Articol scris de

Alina Paduraru

Vezi toate articolele

Articole din mancare

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Tort Trio Chocolate

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Tort Trio Chocolate

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.