Puiul saltimbocca cu fasole verde este un preparat gustos, satios si potrivit pentru weekendurile in familie. Se serveste cald.
Ingrediente pentru puiul saltimbocca cu fasole verde
300 grame fasole verde
2 piepti de pui
8 frunze de salvie
4 felii de bacon
10 grame faina
50 grame unt
2 cepe verzi tocate
100 ml vin alb
100 ml supa de pui.
Cum se prepara puiul saltimbocca cu fasole verde
Fierbe cateva minute fasolea verde in apa fierbinte cu sare. Scurge apoi bine. Taie pieptii de pui pe jumatate si apoi bate usor cu ajutorul unui ciocan de bucatarie.
Pe fiecare bucata de pui aseaza cate 2 frunze de salvie si inveleste cu o felie de bacon. Presara cu faina si asezoneaza cu sare si piper.
Prajeste apoi fiecare bucata in ulei incins, pana cand devine aurie, iar baconul crocant. Transfera intr-o tava si da la cuptor pentru 10 minute.
Intr-o tigaie adauga untul si caleste ceapa. Adauga vinul si supa si lasa pe foc pana cantitatea se reduce la jumatate. Adauga fasolea si amesteca usor.
Pe un platou aseaza fasolea verde, iar deasupra cate o felie de pui.
Cum se serveste puiul saltimbocca cu fasole verde
Puiul saltimbocca cu fasole verde se serveste ca atare.
Autor: Mihaela Rotaru
#retete #fasole verde #pui #pui satimbocca
Pui saltimbocca cu fasole verde
Pui saltimbocca cu fasole verde Puiul saltimbocca cu fasole verde este un preparat gustos, satios si potrivit pentru weekendurile in familie. Se serveste cald.- 2012-06-28 2012-06-28
Articole din mancare
Sfatul expertului
Expertul Acasa.ro, Oana Grecea: Chef in bucataria de acasa
Cauta-ti perechea
Sfatul expertului
Expertul Acasa.ro, Oana Grecea: Chef in bucataria de acasa