Puiul umplut cu mustar este un preparat delicios, potrivit atat pentru masa principala cat si pentru cina. Se serveste cu diverse garnituri de legume , salate si sosuri.
 

Ingrediente pentru puiul umplut cu mustar
 

  • 125 grame mozzarella
  • 50 grame cascaval ras
  • 20 grame mustar dijon
  • 4 piepti de pui fara os
  • 8 felii de bacon.
     

Cum se prepara puiul umplut cu mustar
 

Incinge cuptorul la 180 de grade. Intr-un bol amesteca mustarul cu mozzarella si cascavalul ras.

Umple apoi fiecare piept de pui cu aceasta compozitie. Ruleaza si inveleste cu cate 2 felii de bacon.

Asezoneaza cu sare si piper.

Aseaza intr-o tava tapetata cu hartie de copt si da la cuptor pentru 25 - 30 de minute.
 

Cum se serveste puiul umplut cu mustar
 

Puiul umplut cu mustar poate fi servit cu piure de cartofi cu patrunjel si salata de rosii.

  •   2011-07-22
  •  
  •   comentarii

Articol scris de

Mihaela Rotaru

Vezi toate articolele

Articole din mancare

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu:  Trucuri pentru un orez delicios

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Gateste cu Oana: Inghetata raw cu 3 ingrediente

Expertul Acasa.ro, Oana Grecea: Chef in bucataria de acasa

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii