Puiul umplut cu sunca de Parma este usor de preparat si foarte gustos. Se poate prepara pentru masa de pranz sau cina. Se serveste cu diverse garnituri.

Ingrediente pentru puiul umplut cu sunca de Parma


500 grame piept de pui
30 grame pesto
4 rosii uscate si feliate
8 felii de sunca de Parma
10 ml ulei de masline.

Cum se prepara puiul umplut cu sunca de Parma

Incinge cuptorul la 200 de grade. Pe un tocator, fa un buzunar in fiecare piept de pui. Umple apoi cu pesto si rosiile uscate.

Inveleste fiecare piept de pui in doua felii de sunca de Parma. Aseaza pe o tava tapetata cu hartie de copt. Stropeste apoi cu putin ulei de masline si da la cuptorul incins pentru 30 de minute.

Cum se serveste puiul umplut cu sunca de Parma

Puiul umplut cu sunca de Parma se serveste cu diverse garnituri de legume sau orez.
 

  •   2012-05-28
  •  

Articol scris de

Mihaela Rotaru

Vezi toate articolele

Articole din mancare

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Bulete de branza

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.