Puiul umplut cu verdeturi este ideal pentru mesele speciale, alaturi de familie. Se prepara usor si este foarte gustos si aromat. Se serveste cu piure si salata.

Ingrediente pentru puiul umplut cu verdeturi


1 pui
500 grame verderdeturi: urzici, stevie, spanac, leurda,
200 grame ficatei de pui
1 legatura ceapa verde
1 ardei
50 grame orez
2 oua
50 ml ulei
1 legatura patrunjel
sare
piper.

Cum se prepara puiul umplut cu verdeturi

Fierbe orezul in apa cu putin sare, timp de 15 minute. Toaca marunt verdeturile, ceapa verde si ardeiul. Taie ficateii in cubulete.

Intr-un bol amesteca ficatul cu ceapa, verdeata, ardeiul, orezul fiert, ouale si patrunjelul tocat. Umple puiul cu acest amestec.

Aseaza puiul intr-o tava tapetata cu hartie de copt si asezoneaza cu sare si piper. Da tava la cuptor pentru 60 de minute.

Cum se serveste puiul umplut cu verdeturi

Puiul umplut cu verdeturi se serveste cu garnituri de legume si salata.
 

  •   2012-04-30
  •  

Articol scris de

Mihaela Rotaru

Vezi toate articolele

Articole din mancare

Sfatul expertului

Gateste cu Oana: Inghetata raw cu 3 ingrediente

Expertul Acasa.ro, Oana Grecea: Chef in bucataria de acasa

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.