Feluri principale

#porc #carne #morcovi #ardei #vin #ceapa

Pulpa de porc la cuptor

Pulpa de porc la cuptor este un preparat savuros. Este ideal pentru masa de Craciun. Se serveste alaturi de diferite garnituri din legume.
 

Ingrediente pentru pulpa de porc la cuptor
 

  • 2 kilograme pulpa de porc
  • 3 morcovi
  • 1 pastarnac
  • 1 ardei
  • 200 ml vin alb
  • ceapa
  • usturoi
  • cimbru
  • sare
  • piper.

 

Cum se prepara pulpa de porc la cuptor
 

Spala si curata bine toate legumele. Taie apoi legumele in cubulete. Aseaza legumele taiate intr-o tava. Peste legumea aseaza pulpa de porc. Toarna peste pulpa vinul si asezoneaza cu sare si piper.

Acopera tava cu o folie de aluminiu . Da tava la cuptor, la foc mic, timp de 4- 5 ore.

Mai verifica din cand in cand friptura. Daca a scazut prea tare, mai adauga putin vin.
 

Cum se serveste pulpa de porc la cuptor
 

Pulpa de porc la cuptor se serveste cu garnitura de legume.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din mancare

Expertul Acasa.ro, Chef Matthew Ehsanmehr

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului