Pulpele de curcan cu sos de mustar sunt ideale pentru momentele in care ai multi invitati. Sunt foarte gustoase si aromate. Le poti servi cu cartofi prajiti sau alte garnituri de legume.
Ingrediente pentru pulpe de curcan la gratar cu sos de mustar
4 pulpe de curcan
sare
ulei de masline.
Pentru sos:
40 grame unt
1 ceapa mica tocata
100 ml otet de mere
100 grame zahar brun
100 grame mustar
1 foaie de dafin
sare
piper.
Cum se prepara pulpele de curcan cu sos de mustar
Asezoneaza pulpele de curcan cu sare si lasa asa 30 de minute. Intr-o tigaie caleste ceapa in unt. Adauga apoi toate ingredientele pentru sos si amesteca bine. Lasa pe foc timp de 30 de minute, la foc mic.
Unge gratarul si pulpele de curcan cu putin ulei. Cand gratarul este incins aseaza pulpele de curcan si lasa timp de 20 de minute pe fiecare parte.
Unge apoi pulpele de pui cu sos si mai lasa pe gratar timp de 20 de minute, pe fiecare parte. Ai grija ca toate pulpele sa fie bine unse cu sos. Poti repeta aceasta operatiune, pana termini tot sosul, iar pulpele de curcan sunt bine facute.
Cum se servesc pulpele de curcan cu sos de mustar
Pulpele de curcan cu sos de mustar se servesc cu diverse garnituri de legume.