Pulpele de pui coapte cu cartofi sunt delicioase si se prepara repede. Sunt ideale pentru cinele festive, cu multi invitati. In compozitie mai poti adauga si alte legume, care sa se coaca alaturi de cartofi si pui. Pulpele se poti servi si cu diverse sosuri .
Ingrediente pentru pulpe de pui coapte cu cartofi
- 6 pulpe de pui
- 12 felii de bacon
- 1 ceapa tocata
- 600 grame cartofi
- busuioc
- oregano
- pudra de usturoi
- sare
- piper.
Cum se prepara pulpele de pui coapte cu cartofi
Taie pulpele de pui in bucati. Inveleste fiecare bucata de pui in bacon. Aseaza bucattile de pui si bacon intr-o tava. Asezoneaza cu sare si piper. Presara apoi si ceapa tocata. Aseaza apoi in tava si cartofii taiati bucati.
Intr-un bol amesteca busuiocul cu oregano, pudra de usturoi, sare si piper. Toarna apoi condimentele peste cartofi si carne.
Ta tava la cuptor timp de o ora, pana cand baconul devine crocant.
Cum se servesc pulpele de pui coapte cu cartofi
Pulpele de pui coapte cu cartofi se servesc fierbinti.