Feluri principale

#pui #pulpe #cartofi #ceapa

Pulpe de pui coapte cu cartofi

Pulpele de pui coapte cu cartofi sunt delicioase si se prepara repede. Sunt ideale pentru cinele festive, cu multi invitati. In compozitie mai poti adauga si alte legume, care sa se coaca alaturi de cartofi si pui. Pulpele se poti servi si cu diverse sosuri .
 

Ingrediente pentru pulpe de pui coapte cu cartofi
 

  • 6 pulpe de pui
  • 12 felii de bacon
  • 1 ceapa tocata
  • 600 grame cartofi
  • busuioc
  • oregano
  • pudra de usturoi
  • sare
  • piper.

 

Cum se prepara pulpele de pui coapte cu cartofi
 

Taie pulpele de pui in bucati. Inveleste fiecare bucata de pui in bacon. Aseaza bucattile de pui si bacon intr-o tava. Asezoneaza cu sare si piper. Presara apoi si ceapa tocata. Aseaza apoi in tava si cartofii taiati bucati.

Intr-un bol amesteca busuiocul cu oregano, pudra de usturoi, sare si piper. Toarna apoi condimentele peste cartofi si carne.

Ta tava la cuptor timp de o ora, pana cand baconul devine crocant.

 

Cum se servesc pulpele de pui coapte cu cartofi
 

Pulpele de pui coapte cu cartofi se servesc fierbinti.

  •   2010-12-07
  •  

Articol scris de

Mihaela Rotaru

Vezi toate articolele

Articole din mancare

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Gateste cu Oana: Inghetata raw cu 3 ingrediente

Expertul Acasa.ro, Oana Grecea: Chef in bucataria de acasa

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.