Feluri principale

#pui #pulpe #cartofi #ceapa

Pulpe de pui coapte cu cartofi

Pulpele de pui coapte cu cartofi sunt delicioase si se prepara repede. Sunt ideale pentru cinele festive, cu multi invitati. In compozitie mai poti adauga si alte legume, care sa se coaca alaturi de cartofi si pui. Pulpele se poti servi si cu diverse sosuri .
 

Ingrediente pentru pulpe de pui coapte cu cartofi
 

  • 6 pulpe de pui
  • 12 felii de bacon
  • 1 ceapa tocata
  • 600 grame cartofi
  • busuioc
  • oregano
  • pudra de usturoi
  • sare
  • piper.

 

Cum se prepara pulpele de pui coapte cu cartofi
 

Taie pulpele de pui in bucati. Inveleste fiecare bucata de pui in bacon. Aseaza bucattile de pui si bacon intr-o tava. Asezoneaza cu sare si piper. Presara apoi si ceapa tocata. Aseaza apoi in tava si cartofii taiati bucati.

Intr-un bol amesteca busuiocul cu oregano, pudra de usturoi, sare si piper. Toarna apoi condimentele peste cartofi si carne.

Ta tava la cuptor timp de o ora, pana cand baconul devine crocant.

 

Cum se servesc pulpele de pui coapte cu cartofi
 

Pulpele de pui coapte cu cartofi se servesc fierbinti.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din mancare

Expertul Acasa.ro, Chef Matthew Ehsanmehr

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Tort Trio Chocolate

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului