Feluri principale

#pui #pulpe #usturoi #sos picant

Pulpe de pui picante

Pulpele de pui picante sunt ideale pentru momentele in care ai multi invitati. Se prepara repede si sunt delicioase. Le poti servi cu diverse garnituri si sosuri .
 

Ingrediente pentru pulpe de pui picante
 

  • 12 pulpe de pui
  • 150 grame sos de ardei iute
  • 50 grame unt
  • 350 grame sos de branza albastra
  • pudra de usturoi
  • pudra de ceapa
  • sare
  • piper.

 

Cum se prepara pulpele de pui picante
 

Aseaza pulpele de pui intr-o tava. Presara pe deasupra untul taiat in cubulete. Toarna apoi sosul iute. Asezoneaza cu pudra de usturoi, pudra de ceapa, sare si piper. Acopera tava si da-o la cuptor timp de o ora.
 

Cum se servesc pulpele de pui picante
 

Pulpele de pui picante se servesc cu sos de branza albastra.

  •   2010-12-07
  •  
  •   comentarii

Articol scris de

Mihaela Rotaru

Vezi toate articolele

Articole din mancare

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii