Pulpele de pui picante sunt ideale pentru momentele in care ai multi invitati. Se prepara repede si sunt delicioase. Le poti servi cu diverse garnituri si sosuri .
 

Ingrediente pentru pulpe de pui picante
 

  • 12 pulpe de pui
  • 150 grame sos de ardei iute
  • 50 grame unt
  • 350 grame sos de branza albastra
  • pudra de usturoi
  • pudra de ceapa
  • sare
  • piper.

 

Cum se prepara pulpele de pui picante
 

Aseaza pulpele de pui intr-o tava. Presara pe deasupra untul taiat in cubulete. Toarna apoi sosul iute. Asezoneaza cu pudra de usturoi, pudra de ceapa, sare si piper. Acopera tava si da-o la cuptor timp de o ora.
 

Cum se servesc pulpele de pui picante
 

Pulpele de pui picante se servesc cu sos de branza albastra.

  •   2010-12-07
  •  
  •   comentarii

Articol scris de

Mihaela Rotaru

Vezi toate articolele

Articole din mancare

Sfatul expertului

Gateste cu Oana: Cheescake in stil american

Expertul Acasa.ro, Oana Grecea: Chef in bucataria de acasa

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii