Quiche este o placinta sarata, cu diverse umpluturi, ale carei origini au fost atribuite bucatariei franceze.

Ingrediente pentru quiche cu praz, lamaie si branza feta

1 foaie tarta precoapta

1 lingura ulei de masline

200 g praz, taiat rondele mici

3 oua

300 ml smantana lichida

coaja rasa lamaie

100 ml lapte

sare

150 g branza feta

Cum se prepara quiche cu praz, lamaie si branza feta

Caleste prazul in uleiul incins.

Separat, bate ouale cu smantana si laptele, apoi adauga coaja rasa de lamaie, sare si branza tocata cubulete.

Adauga si prazul calit peste compozitia de smantana.

Toarna copozitia intr-o forma de tarta precoapta.

Pune placinta la cuptor, la 175 de grade, pentru 40 de minute.

Cum se serveste quiche cu praz, lamaie si branza feta

Serveste aceasta placinta-apertiv calda sau rece, dupa preferinta.

Foto: foodskop.com

  •   2012-08-08
  •  

Articol scris de

Alina Paduraru

Vezi toate articolele

Articole din mancare

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.