Quiche-ul cu spanac si feta, este ideal pentru un mic dejun gustos si hranitor. Este plin de proteine si vitamine esentiale ce iti vor conferi energie intreaga zi.

Ingrediente pentru quiche-ul cu spanac si feta

  • 2 oua
  • 120 ml lapte
  • 100 g de smantana
  • 1 lingurita amidon de porumb
  • 150 g baby spanac, proaspat
  • 200 g branza feta, sfaramata
  • 1/3 lingurita nucsoara
  • sare
  • piper
  • aluat foietaj

Cum se prepara quiche-ul cu spanac si feta

Intr-un vas incapator adauga ouale si bate-le bine. Incorporeaza apoi smantana, faptele si amidonul. Adauga si branza, impreuna cu nucsoara si mixeaza pana obtii o compozitie omogena. Asezoneaza dupa gust cu sare si piper.

La final adauga spanacul terptat, amestecand usor cu ajutorul unei linguri.

Asaza foaia de placinta intr-o tava, unsacu putin unt si adauga deasupra mixul preparat amterior.

Coace quiche-ul in cuptorul preincalzit la 180oC timp de 30-40 de minute, sau pana cand este bine facut.

Cum se serveste quiche-ul cu spanac si feta

Quiche-ul poate fi servit atat cald, cat si rece. Il poti servi alaturi de o lingura de iaurt.

Sursa foto: twopeasandtheirpod.com

  •   2017-05-17
  •  
  •   comentarii

Articol scris de

Andreea Grecu

Vezi toate articolele

Articole din mancare

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii