Ingrediente pentru quiche-ul cu spanac si feta
- 2 oua
- 120 ml lapte
- 100 g de smantana
- 1 lingurita amidon de porumb
- 150 g baby spanac, proaspat
- 200 g branza feta, sfaramata
- 1/3 lingurita nucsoara
- sare
- piper
- aluat foietaj
Cum se prepara quiche-ul cu spanac si feta
Intr-un vas incapator adauga ouale si bate-le bine. Incorporeaza apoi smantana, faptele si amidonul. Adauga si branza, impreuna cu nucsoara si mixeaza pana obtii o compozitie omogena. Asezoneaza dupa gust cu sare si piper.
La final adauga spanacul terptat, amestecand usor cu ajutorul unei linguri.
Asaza foaia de placinta intr-o tava, unsacu putin unt si adauga deasupra mixul preparat amterior.
Coace quiche-ul in cuptorul preincalzit la 180oC timp de 30-40 de minute, sau pana cand este bine facut.
Cum se serveste quiche-ul cu spanac si feta
Quiche-ul poate fi servit atat cald, cat si rece. Il poti servi alaturi de o lingura de iaurt.
Sursa foto: twopeasandtheirpod.com