Feluri principale

#retete paste #mancare indiana #cotlete de miel #paste catolic #miel indian

Reteta clasica de Paste reinventata: cotlete de miel in stil indian

Duminica se sarbatoreste Pastele catolic, iar friptura de miel nu trebuie sa lipseasca din festin. Daca vrei sa incerci o reteta noua anul acesta, poti opta pentru un preparat cu specific indian, care imbina o multime de ingrediente exotice.


Ingrediente pentru cotletele de miel indiene:

  • 6-8 cotlete fara grasime
  • 1 lingurita seminte prajite de chimen
  • 1 lingurita seminte prajite de coriandru
  • 3 lingurite seminte de fenicul prajite
  • 3 bucati ghimbir proaspat
  • 3 linguri de usturoi
  • 3 cesti smantana
  • 2 linguri de praf de Garam masala
  • 2 linguri masala pulbere pentru carne
  • 1 jumatate lingurita de sare
  • 3 linguri de suc ​​de lamaie
  • 2-3 linguri coriandru proaspat
  • 2 linguri de chilli verde


Cum se prepara cotletele de miel indiene:

Amesteca toate condimentele, pune-le peste cotletele de miel si lasa carnea la marinat peste noapte. A doua zi, prajeste cotletele pe fiecare parte, aproximativ 3 minute.


Cum se servesc cotletele miel indiene:

Cotletele de miel indiene se servesc calde, cu lamaie si ardei rosu prajite putin la gratar.

Sursa foto: ifood.tv

  •   2013-03-29
  •  
  •   comentarii

Articol scris de

Ana Ionescu

Vezi toate articolele

Articole din mancare

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Pelmeni cu vita

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii