Cartofii cu oregano constituie un preparat satios si foarte gustos, pe care il poti pregati intr-o dimineata de weekend. Pentru a face cartofi cu oregano au nevoie de numai cateva ingrediente simple. Poti sa pregatesti asa ceva cand vrei sa-i faci o surpriza persoanei iubite cu micul dejun servit la pat.
Ingrediente pentru cartofi cu oregano
- 1 cartof
- 1 ou
- 1 crenguta de oregano proaspat
- 1/2 lingura ulei de masline
- sare
-
piper negru.
Cum se prepara cartofii cu oregano
Pune oul intr-o cratita si apoi toarna apa cat sa-l acoperi. Lasa-l la fiert pana cand da in clocot. Ia oala de pe foc si lasa-o sa stea 10 minute pentru ca oul sa continue sa se faca. Scoate-l apoi, decojeste-l si taie-l in jumatate.
Curata cartofii de coaja, spala-i bine si taie-i in bucati de tip creasta . Stropeste-i cu ulei de masline, presara sare si piper, apoi da-i la cuptor 20 de minute la 220 grade Celsius.
Cum se servesc cartofii cu oregano
Presara oregano peste cartofi si serveste-i calzi, cu jumatatile de ou peste ei.
Sursa foto : indianfoodjunction.com