Sparanghelul cu parmezan este un preparat foarte sanatos si usor de realizat. Este ideal pentru serile in care nu ai timp suficient pentru gatit. 


Ingrediente pentru sparanghel cu parmezan

 

  • 15 grame unt
  • 60 ml ulei de masline
  • 450 grame sparanghel
  • 60 grame parmezan ras
  • sare
  • piper .

 

Cum se prepara sparanghelul cu parmezan

 

Intr-o tigaie incinge untul si uleiul de masline. Adauga sparanghelul si lasa-l la calit timp de 10 minute . Scurge apoi de ulei si aseaza pe un platou.

 

Cum se serveste sparanghelul cu parmezan

 

Sparanghelul se serveste cu parmezan ras, sare si piper. 

  •   2011-02-02
  •  
  •   comentarii

Articol scris de

Mihaela Rotaru

Vezi toate articolele

Articole din mancare

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Gateste cu Oana: Inghetata raw cu 3 ingrediente

Expertul Acasa.ro, Oana Grecea: Chef in bucataria de acasa

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii