Feluri principale

#retete #pui #sparanghel #slow cooking #pui cu pere

Reteta slow cooking: pui cu pere si sparanghel

Puiul cu pere si sparanghel este un preparat inedit si foarte gustos, pe care il poti face atunci cand ai suficient timp pentru gatit. Un astfel de fel de mancare se face in aproximativ 4 ore.

Ingrediente pentru si sparanghel

1 lingura ulei vegetal
4 bucati piept de pui dezosat, fara piele, taiat felii
1 ceapa taiata marunt
2 pere coapte , feliate
450 gr sparanghel, taiat
4 catei usturoi, tocati
2 linguri otet balsamic
3 linguri suc de mere
1 lingurita rozmarin uscat
1 lingura ghimbir proaspat, ras
2 linguri zahar brun

Cum se prepara puiul cu pere

Prajeste carnea intr-o tigaie cu ulei incins, 5 minute, apoi pune-o intr-un slow cooker. Adauga ceapa, sare si piper. Aseaza perele si sparanghelul deasupra puiului.

Amesteca usturoiul, otetul balsamic, sucul de mere, rozmarinul, ghimbirul si zaharul intr-un castron, apoi toarna sosul peste pui. Adauga inca putina sare si niste piper. Lasa mancarea sa se faca in slow cooker intre 4 si 6 ore.

Cum se serveste puiul cu pere

Se serveste cald.

Foto: hormelfoodservice.com
 

  •   2012-02-17
  •  

Articol scris de

Acasa.ro

Vezi toate articolele

Articole din mancare

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Pelmeni cu vita

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Bulete de branza

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.