Tocanita de cartofi cu ciuperci si pui este un preparat potrivit pentru cei care consuma mancaruri din carne de pui in amestec cu legume. Pentru a face acest fel de mancare ai nevoie de mai mult de 5 ore.
 

Ingrediente pentru tocanita de cartofi cu ciuperci si pui
 

  • 6 bucati pui, fara piele, taiate
  • 900 gr cartofi dulci , decojiti, taiati
  • 250 gr ciuperci, feliate
  • 6 cepe salota , taiate
  • 4 catei usturoi, decojiti
  • 1 cana vin alb
  • 2 lingurite rozmarin proaspat, taiat
  • 1 lingurita sare
  • 1/2 lingurita piper negru macinat
  • 1 1/2 lingura otet din vin alb.
     

Cum se prepara tocanita de cartofi cu ciuperci si pui
 

Pune intr-un slow cooker puiul, cartofii, ciupercile, ceapa, usturoiul, vinul, rozmarinul, sarea si piperul. Amesteca.

Lasa pe foc pana cand cartofii s-au fiert, in jur de 5 ore.
 

Cum se serveste tocanitade cartofi cu ciuperci si pui
 

Adauga otetul, amesteca bine si apoi serveste mancarea calda.
 

Sursa foto: mychickenrecipes.blogspot.com
 

  •   2011-10-27
  •  

Articol scris de

Andra Rotaru

Vezi toate articolele

Articole din mancare

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Gateste cu Oana: Inghetata raw cu 3 ingrediente

Expertul Acasa.ro, Oana Grecea: Chef in bucataria de acasa

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.