Tocanita de cartofi cu ciuperci si pui este un preparat potrivit pentru cei care consuma mancaruri din carne de pui in amestec cu legume. Pentru a face acest fel de mancare ai nevoie de mai mult de 5 ore.
Ingrediente pentru tocanita de cartofi cu ciuperci si pui
- 6 bucati pui, fara piele, taiate
- 900 gr cartofi dulci , decojiti, taiati
- 250 gr ciuperci, feliate
- 6 cepe salota , taiate
- 4 catei usturoi, decojiti
- 1 cana vin alb
- 2 lingurite rozmarin proaspat, taiat
- 1 lingurita sare
- 1/2 lingurita piper negru macinat
-
1 1/2 lingura otet din vin alb.
Cum se prepara tocanita de cartofi cu ciuperci si pui
Pune intr-un slow cooker puiul, cartofii, ciupercile, ceapa, usturoiul, vinul, rozmarinul, sarea si piperul. Amesteca.
Lasa pe foc pana cand cartofii s-au fiert, in jur de 5 ore.
Cum se serveste tocanitade cartofi cu ciuperci si pui
Adauga otetul, amesteca bine si apoi serveste mancarea calda.
Sursa foto: mychickenrecipes.blogspot.com