Pentru un pranz vegetarian sau pur si simplu pentru o masa usoara, incearca o reteta de croissant cu legume si verdeata . Preparatul va fi gata in aproximativ 20 de minute.
Ingrediente pentru croissantul cu legume si verdeata
- 1 croissant
- mustar Dijon
- frunza de laptuca
- 1 felie de branza elvetiana
- 2 felii de rosie
- ½ avocado
- 2 linguri maioneza sau dressing
- 4 bucati mici de dovlecel sau castravete
- 1 ciuperca proaspata, feliata
- 1 lingurita lapte
-
½ lingrita busuioc proaspat, tocat
Cum se prepara croissantul cu legume si verdeata
Incalzeste croissantul 4 minute in cuptor. Apoi taie-le pe lungime si unge-l cu mustar.
Aranjeaza apoi pe o jumatate laptuca, branza, rosiile, avocado, castravetele (sau dovlecel), bucatelele de ciuperca.
Fa un sos din maioneza, lapte si busuioc. Toarna-l peste ciuperci si peste restul ingredientelor. Adauga a doua jumatate de croissant si apasa bine, sa obtii un sandwich.
Cum se serveste croissantul cu legume si verdeata
Se serveste proaspat.