Feluri principale

#retete dimple #retete sanatoase #naut #retete de post #retete #spanac #orez #retete rapide

Retete de post: naut cu spanac, condimentate, ideale pentru o cina rapida

Nu stii ce sa mai mananci in post? Incearca o reteta simpla si rapida de naut cu spanac, condimentate. Este o reteta rapida, dar plina de proteine si vitamine necesare organismului in aceasta perioada a anului. Iata cat de usor se prepara.

Ingrediente pentru nautul cu spanac condimentate

  • 1 ceapa tocata marunt
  • 2 lingurite ghimbir proaspat, ras
  • 2 catei de usturoi, tocati marunt
  • 1 lingurita seminte de mustar
  • 1 lingurita coriandru macinat
  • 1 lingurita sare kosher
  • 1 lingurita piper negru
  • 1 lingura ulei de masline
  • 2 legaturi spanac proaspat sau 200g spanac congelat (cu frunzele intregi)
  • 2 conserve naut, scurse de zeama
  • 1 cana lapte de cocos
  • 2 lingurite garam masala

Cum se prepara nautul cu spanac condimentate

Opareste spanacul si taie-l fasii.

Intr-o tigaie incapatoare adauga uleiul si lasa-l la incins. Adauga ceapa, ghimbirul, usturoiul, semintele de mustar, coriandrul, saera si piperul si caleste totul pana cand ceapa incepe sa se inmoaie. Aproximativ 5 minute.

Adauga spanacul, si caleste totul pana cand acesta se inmoaie. Adauga si nautul,, impreuna cu laptele de cocos si ½ cana apa si amesteca bine. Adauga condimentul garam masala si lasa totul sa fiarba la foc mic timp de 30 de minute.

Cum se serveste nautul cu spanac condimentate

Serveste nautul cu spanac condimentate alaturi de o garnitura simpla de orez si felii de lamaie.

Sursa foto: pinterest.com

  •   2017-03-06
  •  
  •   comentarii

Articol scris de

Andreea Grecu

Vezi toate articolele

Articole din mancare

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Gateste cu Oana: Inghetata raw cu 3 ingrediente

Expertul Acasa.ro, Oana Grecea: Chef in bucataria de acasa

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii