Daca tii post sau esti vegetarian , ciupercile cu vin si coriandru reprezinta o alegere potrivita. Se prepara repede si sunt foarte satioase. Se servesc calde, cu patrunjel pe deasupra.
Ingrediente pentru ciuperci cu vin si coriandru
- 400 grame ciuperci
- 30 ml ulei de masline
- 100 ml vin alb sec
- 10 ml suc de lamaie
-
patrunjel
-
coriandru
-
sare
- piper.
Cum se prepara cupercile cu vin si coriandru
Incinge uleiul de masline. Adauga ciupercile taiate si caleste timp de 4 - 5 minute. Adauga vinul alb si coriandrul. Amesteca si mai lasa pe foc timp de 5 - 10 minute .
Adauga sarea, piperul si sucul de lamaie. Amesteca totul bine.
Cum se servesc ciupercile cu vin si coriandru
Ciupercile cu vin si coriandru se servesc cu patrunjel pe deasupra.