Somonul cu sparanghel gatit incet la cuptor este foarte gustos si aromat. Este potrivit pentru cei care au grija de alimentatia lor, avand foarte putine calorii pentru o portie. Se srveste simplu, cu zeama de lamaie .
 

Indrediente pentru somon cu sparanghel
 

 

Cum se prepara somonul cu sparanghel
 

Unge o tava cu putin ulei de masline. Aseaza fileurile de somon si sparanghelul. Deasupra stoarce putin suc de lamaie . Asezoneaza cu sare si piper.

Acopera tava cu o folie de aluminiu . Da tava la cuptor pentru 20 de minute.
 

Cum se serveste somonul cu sparanghel
 

Somonul cu sparanghel se serveste cu felii de lamaie.

  •   2011-03-24
  •  

Articol scris de

Mihaela Rotaru

Vezi toate articolele

Articole din mancare

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Negresa cu bezea

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.