Rigatoni cu anghinare, usturoi si coaja de portocala sunt usor de preparat si foarte gustoase. Sunt ideale pentru cinele in familie. Se servesc calde, cu parmezan ras.
Ingrediente pentru rigatoni cu anghinare, usturoi si coaja de portocala
- 20 grame unt
- 60 ml ulei de masline
- 2 catei de usturoi tocati
- 40 grame rozmarin proaspat tocat
- 100 grame masline taiate pe jumatate
- 6 anghinare in ulei taiate in sferturi
- 80 ml vin alb sec
- coaja rasa de la o portocala
- 500 grame paste rigatoni
- sare
- piper
Cum se prepara rigatoni cu anghinare, usturoi si coaja de portocala
Intr-o tigaie, topeste untul. Adauga si uleiul si lasa sa se incinga. Adauga apoi usturoiul, rozmarinul, maslinele si anghinarea. Lasa pe foc timp de 5 minute. Amesteca din cand in cand.
Toarna vinul si mai lasa pe foc timp de 5 minute. Adauga apoi coaja de portocala. Asezoneaza cu sare si piper si amesteca bine.
Intre timp, fierbe pastele in apa fierbinte cu sare. Scurge bine si adauga apoi peste sosul cu anghinare. Mai lasa pe foc timp de 5 minute.
Cum se servesc rigatoni cu anghinare, usturoi si coaja de portocala
Rigatoni cu anghinare, usturoi si coaja de portocala se servesc calde. Le mai poti servi si cu parmezan ras.