Feluri principale

#paste #anghinare #retete paste #Rigatoni

Rigatoni cu anghinare, usturoi si coaja de portocala

Rigatoni cu anghinare, usturoi si coaja de portocala sunt usor de preparat si foarte gustoase. Sunt ideale pentru cinele in familie. Se servesc calde, cu parmezan ras.


Ingrediente pentru rigatoni cu anghinare, usturoi si coaja de portocala

 

  • 20 grame unt
  • 60 ml ulei de masline
  • 2 catei de usturoi tocati
  • 40 grame rozmarin proaspat tocat
  • 100 grame masline taiate pe jumatate
  • 6 anghinare in ulei taiate in sferturi
  • 80 ml vin alb sec
  • coaja rasa de la o portocala
  • 500 grame paste rigatoni
  • sare
  • piper


Cum se prepara rigatoni cu anghinare, usturoi si coaja de portocala


Intr-o tigaie, topeste untul. Adauga si uleiul si lasa sa se incinga. Adauga apoi usturoiul, rozmarinul, maslinele si anghinarea. Lasa pe foc timp de 5 minute. Amesteca din cand in cand.

Toarna vinul si mai lasa pe foc timp de 5 minute. Adauga apoi coaja de portocala. Asezoneaza cu sare si piper si amesteca bine.

Intre timp, fierbe pastele in apa fierbinte cu sare. Scurge bine si adauga apoi peste sosul cu anghinare. Mai lasa pe foc timp de 5 minute.


Cum se servesc rigatoni cu anghinare, usturoi si coaja de portocala


Rigatoni cu anghinare, usturoi si coaja de portocala se servesc calde. Le mai poti servi si cu parmezan ras.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din mancare

Expertul Acasa.ro, Chef Matthew Ehsanmehr

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Negresa cu bezea

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Gateste cu Oana: Cheescake in stil american

Expertul Acasa.ro, Oana Grecea: Chef in bucataria de acasa

Pune o intrebare