Feluri principale

#retete simple #rosii umplute #retete #retete rapide

Rosii umplute cu cascaval, ideale pentru o masa rapida

Rosiile umplute cu cascaval sunt gustoase si foarte usor de preparat. Acesta reteta este perfecta atat pentru o cina tarzie cat si pentru un mic dejun savuros.

Ingrediente pentru rosiile umplute cu cascaval

  • 5 rosii medii
  • 1 cutie crema de branza
  • 150g cascaval, ras
  • 1 lingura, busuioc proaspat, tocat fin
  • 1 ceapa mica, tocata marunt
  • 2 cepe verzi mici, tocate marunt
  • 3 linguri ulei de masline
  • sare
  • piper

Cum se prepara rosiile umplute cu cascaval

Spala rosiile bine, apoi taie-le capacul. Cu ajutorul unei linguri, scobeste miezul, avand grija sa nu spargi rosiile.

Intr-o tigaie nonaderenta adauga uleiul si ceapa tocata marunt. Caleste totul pana cand aceasta incepe sa se inmoaie. Stinge focul, apoi adauga crema de branza si cascavalul. Amesteca bine pana cand se topesc. Asezoneaza cu sare si piper dupa gust si adauga bucuiocul.

Umple rosiile cu compozitia obtinuta, adauga capacul taiat desupra si coace-le timp de 30 de minute la cuptorul perincalzit la 120oC.

Cum se servesc rosiile umplute cu cascaval

Serveste rosiile umplute cu cascaval, ca atare sau alaturi de paine prajita ori paine de casa.

Sursa foto: sprint2thetable.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din mancare

Expertul Acasa.ro, Chef Matthew Ehsanmehr

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Sfatul expertului

Gateste cu Oana: Inghetata raw cu 3 ingrediente

Expertul Acasa.ro, Oana Grecea: Chef in bucataria de acasa

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului