Rosiile umplute cu cod reprezinta un aperitiv aspectuos, care trebuie sa se regaseasca pe mesele festive.


Ingrediente pentru rosii umplute cu cod


500 g file de cod
2 linguri unt
500 g rosii
2 catei usturoi
1 lingura zahar
1 legatura marar
sare
piper


Cum se prepara rosii umplute cu cod


Spala rosiile, apoi scoate-le miezul si lasa-le la scurs.

Curata fileul de cod de eventualele oase, apoi pune-l la fiert in apa cu zahar, sare si piper proaspat macinat. Firebe pestele circa 10 minute, apoi mixeaza-l cu un blender, ca sa obtii o pasta fina. Amesteca pasta obtinuta cu usturoiul pisat, untul aflat la tempetura camerei si mararul tocat fin. Amesteca bine pentru omogenizare. Potriveste de gust cu sare si piper.

Umple rosiile cu pasta obtinuta.


Cum se servesc rosii umplute cu cod


Serveste rosiile pe felii de lime sau pe un pat de salata verde.

Sursa foto: motherrimmy.com

 

  •   2012-08-16
  •  

Articol scris de

Alina Paduraru

Vezi toate articolele

Articole din mancare

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Gateste cu Oana: Inghetata raw cu 3 ingrediente

Expertul Acasa.ro, Oana Grecea: Chef in bucataria de acasa

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.