rulada cu piept de pui este o delicatesa cu care vei impresiona chiar si cei mai pretentiosi musafiri .

De ce ingrediente ai nevoie:

  • 400 gr piept de pui
  • 1 felie sunca de praga
  • 200 gr cascaval
  • 2 linguri de mustar
  • 5 polonice supa de pui
  • Sare, piper, ulei.

Cum se prepara:

  • Pieptul de pui se bate , se unge cu mustar, se presara cu cascaval, se adauga jumatate de felie de praga, se ruleaza si se prinde cu scobitori.
  • Se pune la prajit in ulei incins, iar cand este bine rumenit se pune la fiert in supa de pui (cam 3 – 4 minute).

Cum se serveste:

  • Preparatul se serveste cu garnitura de cartofi nature.

 

 Reteta oferita de restaurantul Casa Select.

 

 

 

 

 

  •   2009-04-23
  •  
  •   comentarii

Articol scris de

Acasa.ro

Vezi toate articolele

Articole din mancare

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Negresa cu bezea

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Negresa cu bezea

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii