Pentru adevaratii carnivori, o rulada cu trei tipuri de carne nu poate fi decat un preparat apetisant. Satioasa si parfumata, rulada de carne si busuioc poate fi servita cu o garnitura de cartofi copti si ceapa.
 

Ingrediente pentru rulada de carne
 

  • 1 felie paine
  • 2 linguri lapte degresat
  • 1/2 cana ketchup
  • 200 gr carne de vita , tocata
  • 220 gr carne de vitel, tocata
  • 170 gr carne de porc , tocata
  • 1/2 cana ceapa taiata
  • 1/3 cana patrunjel proaspat tocat
  • 1 lingura mustar de Dijon
  • 1 lingurita busuioc uscat
  • 3/4 lingurita sare
  • 1/4 lingurita piper negru
  • 2 albusuri de ou
  • ulei.
     

Cum se prepara rulada de carne
 

Pune felia de paine intr-un blender si porneste aparatul, pentru a obtine firmiturile.

Amesteca painea cu laptele intr-un castron si lasa sa stea 5 minute. Adauga apoi in ea 2 linguri de ketchup.

Adauga apoi si restul intredientelor si amesteca bine, cu exceptia uleiului.

Foloseste uleiul pentru a unge o tava. Toarna intreaga compozitie in tava si apoi unge suprafata compozitiei cu ketchupul ramas.

Da tava la cuptor la 195 grade Celsius pentru o ora.
 

Cum se serveste rulada de carne
 

Scoate tava din cuptor si las-o sa stea 10 minute inainte sa feliezi rulada. Serveste-o cu o garnitura de cartofi.

  •   2011-08-16
  •  
  •   comentarii

Articol scris de

Andra Rotaru

Vezi toate articolele

Articole din mancare

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu:  Trucuri pentru un orez delicios

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii