Feluri principale

#busuioc #retete #piept de pui #branza de capra #rulouri de pui

Rulouri de piept de pui cu busuioc si branza de capra

Rulourile de piept de pui cu busuioc si branza de capra este un preparat simplu de pregatit, dar care are o savoare aparte.

Ingrediente pentru rulouri de piept de pui cu busuioc si branza de capra

500 g piept de pui dezosat

20 frunze de busuioc proaspete

300 g branza de capra

sare

piper

1 lingura ulei

Cum se prepara rulouri de piept de pui cu busuioc si branza de capra

Taie pieptul de pui in bucati potrivite, apoi bate-le usor cu un ciocan pentru snitele.

Presara sare si piper peste pieptul de pui, apoi aseaza peste el frunzele de busuioc, pana acoperi toata supafata.

Peste stratul de busuioc trebuie sa asezi branza de capra sfaramata.

Ruleaza bucatile de pui si prinde-le cu scobitori, apoi pune-le pe un gratar incins, uns cu putin ulei.

Intoarce rulourile de pui pe toate partile, astfel incat sa se gateasca uniform.

Cum se servesc rulouri de piept de pui cu busuioc si branza de capra

Serveste preparatul cald, alaturi de garnitura preferata.

Foto: skinnytaste.com

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din mancare

Expertul Acasa.ro, Chef Matthew Ehsanmehr

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Bulete de branza

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu

Pune o intrebare