Rulourile de piept de pui cu busuioc si branza de capra este un preparat simplu de pregatit, dar care are o savoare aparte.
Ingrediente pentru rulouri de piept de pui cu busuioc si branza de capra
500 g piept de pui dezosat
20 frunze de busuioc proaspete
300 g branza de capra
sare
piper
1 lingura ulei
Cum se prepara rulouri de piept de pui cu busuioc si branza de capra
Taie pieptul de pui in bucati potrivite, apoi bate-le usor cu un ciocan pentru snitele.
Presara sare si piper peste pieptul de pui, apoi aseaza peste el frunzele de busuioc, pana acoperi toata supafata.
Peste stratul de busuioc trebuie sa asezi branza de capra sfaramata.
Ruleaza bucatile de pui si prinde-le cu scobitori, apoi pune-le pe un gratar incins, uns cu putin ulei.
Intoarce rulourile de pui pe toate partile, astfel incat sa se gateasca uniform.
Cum se servesc rulouri de piept de pui cu busuioc si branza de capra
Serveste preparatul cald, alaturi de garnitura preferata.
Foto: skinnytaste.com
#busuioc #retete #piept de pui #branza de capra #rulouri de pui
Rulouri de piept de pui cu busuioc si branza de capra
Rulouri de piept de pui cu busuioc si branza de capra Rulourile de piept de pui cu busuioc si branza de capra este un preparat simplu de pregatit, dar care are o savoare aparte.- 2012-08-30 2012-08-30
Articole din mancare
Sfatul expertului
Expertul Acasa.ro, Oana Grecea: Chef in bucataria de acasa
Cauta-ti perechea
Sfatul expertului