Feluri principale

#busuioc #retete #piept de pui #branza de capra #rulouri de pui

Rulouri de piept de pui cu busuioc si branza de capra

Rulourile de piept de pui cu busuioc si branza de capra este un preparat simplu de pregatit, dar care are o savoare aparte.

Ingrediente pentru rulouri de piept de pui cu busuioc si branza de capra

500 g piept de pui dezosat

20 frunze de busuioc proaspete

300 g branza de capra

sare

piper

1 lingura ulei

Cum se prepara rulouri de piept de pui cu busuioc si branza de capra

Taie pieptul de pui in bucati potrivite, apoi bate-le usor cu un ciocan pentru snitele.

Presara sare si piper peste pieptul de pui, apoi aseaza peste el frunzele de busuioc, pana acoperi toata supafata.

Peste stratul de busuioc trebuie sa asezi branza de capra sfaramata.

Ruleaza bucatile de pui si prinde-le cu scobitori, apoi pune-le pe un gratar incins, uns cu putin ulei.

Intoarce rulourile de pui pe toate partile, astfel incat sa se gateasca uniform.

Cum se servesc rulouri de piept de pui cu busuioc si branza de capra

Serveste preparatul cald, alaturi de garnitura preferata.

Foto: skinnytaste.com

 

  •   2012-08-30
  •  

Articol scris de

Alina Paduraru

Vezi toate articolele

Articole din mancare

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Gateste cu Oana: Cheescake in stil american

Expertul Acasa.ro, Oana Grecea: Chef in bucataria de acasa

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.