Feluri principale

#sfecla #miere #cimbru

Sfecla rosie coapta cu miere

Sfecla rosie coapta cu miere este un preparat sanatos, cu arome deosebite. Poate fi consumata atat rece, cat si calda. O poti face in 25 de minute.


Ingrediente pentru sfecla rosie coapta cu miere

 

  • 700 grame sfecla rosie gatita
  • 2 linguri cimbru proaspat
  • 2 linguri otet balsamic
  • 2 linguri ulei de masline
  • 2 linguri miere


Cum se prepara sfecla rosie coapta cu miere


Incalzeste cuptorul la 200 grade Celsius. Taie sfecla rosie in bucati si pune-le intr-o tava de copt.

Fa un amestec din restul de ingrediente, omogenizeaza si toarna peste sfecla. Amesteca bine, astfel incat sa se unga bucatile de sfecla cu aceasta compozitie.

Da la cuptor pentru 25 de minute. Ar trebui ca bucatile de sfecla sa fie lipicioase si sa aiba un aspect glazurat.


Cum se serveste sfecla rosie coapta cu miere


Se serveste alaturi de alte preparate. De exemplu poate fi alaturata unor cartofi copti, poate fi combinata cu legume verzi sau cu pui prajit.
 

  •   2010-10-13
  •  
  •   comentarii

Articol scris de

Andra Rotaru

Vezi toate articolele

Articole din mancare

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Negresa cu bezea

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Gateste cu Oana: Cheescake in stil american

Expertul Acasa.ro, Oana Grecea: Chef in bucataria de acasa

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii