cu marar este un preparat potrivit pentru sezonul rece. Acest fel de mancare se face usor si necesita putine ingrediente.
Ingrediente pentru
- 900 gr , taiata;
- 1/4 cana apa;
- 6 linguri unt nesarat;
- 1/4 cana marar tocat;
- 1 lingura suc de lamaie .
Cum se prepara sfecla rosie
Incalzeste cuptorul la 220 grade Celsius. Pune sfecla intr-o tava cu 1/4 cana de apa. Acopera cu o folie si da la cuptor 1 ora, pana cand sfecla este bine patrunsa. Scoate tava, las-o sa ajunga la temperatura camerei, apoi da-o la frigider. Decojeste apoi si taie in bucatele.
Pune untul in tigaie la foc mediu. Adauga marar si suc de lamaie. Adauga sfecla si tine 5 minute, amestecand. Adauga sare si piper.
Cum se serveste sfecla rosie la cuptor
Sfecla rosie se serveste calda.
Sursa foto: cuizoo.com