Snitelul de pui la gratar cu salata de fenicul este usor de preparat, ideal pentru cinele in familie. Este sanatos, satios si gustos.

Ingrediente pentru snitelul de pui la gratar cu salata de fenicul

Pentru snitel:


3 felii de paine
50 grame unt
cimbru
2 piepti de pui taiati in felii
lamaie.

Pentru salata de fenicul:

1 bulb de fenicul feliat
1 ceapa verde tocata
1 legatura patrunjel
20 grame maioneza
10 ml suc de lamaie.

Cum se prepara snitelul de pui la gratar cu salata de fenicul

Incinge gratarul. Intr-un blender amesteca painea cu untul si cimbrul. Asezoneaza cu sare si piper. Aseaza pieptul de pui pe o tava si presara deasupra pesmetul. Aseaza apoi pe gril si lasa 10 minute, pana cand carnea este gatita si pesmetul are o culoare aurie.

Pentru salata de fenicul amesteca feniculul cu ceapa verde si patrunjelul. Adauga si maioneza si sucul de lamaie si amesteca.

Pe un platou aseaza puiul si salata de fenicul. Stropeste cu zeama de lamaie.

Cum se serveste snitelul de pui la gratar cu salata de fenicul

Snitelul de pui la gratar cu salata de fenicul se serveste ca atare.
 

  •   2012-08-28
  •  

Articol scris de

Mihaela Rotaru

Vezi toate articolele

Articole din mancare

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.