Snitelul de pui la gratar cu salata de fenicul este usor de preparat, ideal pentru cinele in familie. Este sanatos, satios si gustos.
Ingrediente pentru snitelul de pui la gratar cu salata de fenicul
Pentru snitel:
3 felii de paine
50 grame unt
cimbru
2 piepti de pui taiati in felii
lamaie.
Pentru salata de fenicul:
1 bulb de fenicul feliat
1 ceapa verde tocata
1 legatura patrunjel
20 grame maioneza
10 ml suc de lamaie.
Cum se prepara snitelul de pui la gratar cu salata de fenicul
Incinge gratarul. Intr-un blender amesteca painea cu untul si cimbrul. Asezoneaza cu sare si piper. Aseaza pieptul de pui pe o tava si presara deasupra pesmetul. Aseaza apoi pe gril si lasa 10 minute, pana cand carnea este gatita si pesmetul are o culoare aurie.
Pentru salata de fenicul amesteca feniculul cu ceapa verde si patrunjelul. Adauga si maioneza si sucul de lamaie si amesteca.
Pe un platou aseaza puiul si salata de fenicul. Stropeste cu zeama de lamaie.
Cum se serveste snitelul de pui la gratar cu salata de fenicul
Snitelul de pui la gratar cu salata de fenicul se serveste ca atare.
#retete #fenicul #pui la gratar #snitel pui # salata de fenicul
Snitel de pui la gratar cu salata de fenicul
Snitel de pui la gratar cu salata de fenicul Snitelul de pui la gratar cu salata de fenicul este usor de preparat, ideal pentru cinele in familie. Este sanatos, satios si gustos.- 2012-08-28 2012-08-28
Articole din mancare
Sfatul expertului
Expertul Acasa.ro, Oana Grecea: Chef in bucataria de acasa
Cauta-ti perechea
Sfatul expertului
Expertul Acasa.ro, Chef Matthew Ehsanmehr